Bog svima.
Zahvaljujem Vejanu na hitrom odgovoru, a također i na na podsjećanju za predstavljane. Smatrao sam da su moji podaci koje sam unio prigodom prijave na site dostupni svim registriranim korisnicima te nisam htio dodatno gnjaviti vlastitim generalijama.
No, dobro, evo nešto u kratko što ne piše nigdje.
Čitajući ostale postove objavljene na siteu, pretpostavljam da sam, po godinama, u kategoriji starijih 'članova'. Do sada sam svega dva puta vozio Vespu, sve zajedno cca 150m i, u stvari, još ne znam kako mi 'leži'. Zadnji motor koji sam imao je bio Moto Morini Kanguro iz '84. Ali, s obzirom na ogrmni broj proizvedenih i prodatih (znači vrijedi), smatram da i meni neće 'naškoditi' (usput, Kairo i Port Said su ih puni, a vjerujem i Indija iako tamo nisam bio). Još uvijek tražim neku dobru, a povoljnu (postoji li tako nešto uopće!?). Svaka informacija je dobrodošla.
Savjeti iskusnijih vespaš(ic)a (zašto je u hrvatskom tako velika razlika između rodova da je potrebno uključiti oboje kako se netko ne bi naljutio!?) na forumu su vrlo korisni. Podučavanje je, u biti, razmjena informacija (stara latinska izreka kaže: podučavajući učimo), svakako korisna za onoga koji je prima, a i za onoga koji je daje.
Eto, da ne pametujem više, toliko pa se čitamo.
Pozdrav od Ivana